Cautati produsele la reducere! Veti regasi o multime de carti la preturi foarte atractive.

Carte despre intimitate si copii Adevarul gol golut 2

Carte despre intimitate si copii Adevarul gol golut 2
Sunt multe moduri in care putem imparti cartile, exista carti cu ilustratii spectaculoase, carti de suflet care reinvie universul copilariei, carti fantastice care ne incanta imaginatia, carti educative si multe altele. O categorie ar fi si acele carti utile, care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca, cele care te ajuta sa explici lucruri pe intelesul copiilor, care te ajuta sa exprimi lucruri pe care le stii foarte bine dar sunt mai greu de explicat.
Sexul este un subiect delicat pentru majoritatea parintilor, cum le explicam copiilor cum apar copiii si ce se intampla in intimitate?
Ioana Chichet Macoveiciuc a atins acest subiect si bine a facut, deoarece in afara de Pispirel si De unde vin bebelusii, nu gasesc alta carte utila pe acest subiect pentru copii mici.
Sub forma unei povesti, reuseste sa explice in mod firesc ce inseamna o relatie romantica (strecurand si o glumita cu Roma Antica), cum se potrivesc baietii si fetele ca piesele de puzzle (daca vizualizati doua piese care se intrepatrund o sa intelegeti), cum sunt ei diferiti si pe masura ce copiii cresc aceste diferente sunt vizibile. Cum copiii mici se joaca cu oricine dar pe masura ce cresc apar anumite preferinte. Cum nimeni nu are voie sa ne atinga partile intime. 
Vorbeste deasemenea despre prietenii si relatii de dragoste, despre geloziile care pot sa apara cand prietenul cel mai bun se indragosteste si petrece mult timp cu persoana iubita, dar cum relatiile sunt diferite si trebuie tratate ca atare.
La final descrie cu delicatete cum sunt conceputi copiii si ce inseamna intimitate.
Mi se pare o carte folositoare care va ajuta sa le explicati realitatea pentru a nu afla lucruri denaturate de la scoala, care abordeaza subiectul referindu-se si la relatii si sentimente, incadrand lucrurile intr-un context firesc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!