In perioada 23.04-6.05 sunt in vacanta! Orice comenzi primite vor fi onorate dupa aceasta data. Multumesc de intelegere. Paste fericit!

Carti de citit pentru copii - Seria Portalul magic

Carti de citit pentru copii - Seria Portalul magic
Cum ii ajutam pe
copii sa indrageasca lectura? Sa citeasca cu drag? Sa patrunda in lumea fantastica a cartilor, sa fie dornici sa citeasca din ce in ce mai mult si sa afle cat mai multe lucruri?
La inceput le este dificil sa citeasca singuri. Sunt concentrati sa recunosca literele si cuvintele si pierd sensul. Se chinuie sa citeasca cuvintele si nu inteleg nimic din text. Mai ales in cazul copiilor carora le-au citit mult parintii e greu si frustrant sa citeasca singuri.
In primul rand e nevoie de consecventa si de a le explica procesul, ca e mai vreu la inceput, apoi vor citi din ce in ce mai usor si vor intelege mai mult. E nevoie si de constanta, pauzele lungi duc la regres, iar vor citi greu si vor respinge lectura.
e important si ce fel de carti alegeti pentru ei, trebuie sa fie ceva usor de citit, dar suficient de captivant pentru a le starni interesul de a citi mai departe.
Asa am descoperit noi Portalul Magic, carticele de actiune potrivite copiilor cu varsta peste 6 ani daca le cititi voi si 7-8 ani daca le citesc singuri. Au scris mare, cate o ilustratie la cateva pagini, scrisul este aerisit, sunt structurate pe capitole ceea ce nu ii forteaza sa citeasca mult odata.
Copiii au apreciat faptul ca sunt interesante, au multa actiune si suspans, astfel i-a indemnat sa citeasca in continuare. Fiecare carte are un alt subiect si va plimba prin Egiptul antic, in vremea dinozaurilor, a juptatorilor ninja, in Era Glaciara, in jungla si in aventuri cu delfini, fiecare carte reprezinta o noua aventura. O aventura din care invata lucruri noi pe care nu le cunosteau pana atunci si le deschide apetitul de a afla cat mai mult. Mie mi-a placut ca sunt bine traduse, limbajul este elevat si la fiecare carte au avut cateva cuvinte pe care nu le cunosteau si astfel si-au imbunatatit vocabularul.
Daca v-au placut cartile si vreti sa completati informatiile cu mai multe lucruri interesante din subiectul respectiv va recomand Infojurnalele despre egipteni,  pirati, dinozauri, paduri tropicale, cavaleri, ninja si samurai.
Cand am realizat acest site baietelul meu cel mare m-a rugat sa aduc aceste carti pentru a se putea bucura de ele si copiii vostri deoarce lui i se pareau cele mai grozave carti pe care le putea citi singur.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!