Cautati produsele la reducere! Veti regasi o multime de carti la preturi foarte atractive.

Carti Mihaela Cosescu

Carti Mihaela Cosescu
Mihaela Cosescu este o tinara mamica a doi copii, autoare de carti, o persoana minunata pe care o poti intalni in parcurile din Bucuresti si sa ii ceri un autograf. Este o persoana blanda si calma, iubitoare de frumos, cu o voce calda si fire copilaroasa si jucausa, asa cum trebuie sa fie o autoare de carti pentru copii. Mihaela scrie cartile cu sufletul si lucrul acesta il poti respira cand deschizi cartile ei. 
Am sa va prezint acum cateva dintre cartile ei. 
Cea mai cunoscuta dintre ele este Bicicleta fermecata, carte tradusa in mai multe limbi, carte scrisa de mana, cu ilustratii deosebite. Este povestea Zamfirei, o fetita crescuta la tara care gaseste intr-o zi o carte postala si isi doreste sa isi cumpere o bicicleta cu care sa se plimbe. Este o poveste despre, despre munca, despre viata simpla de la tara. despre vise si nazuinte care nu mor diniciodata, iar daca esti consecvent se implinesc. Este o carte despre bunici si lumi de poveste vizitate pe bicicleta. Este o carte liant intre prezent si trecut, tinerete si batranete, o carte care atinge corzi sensibile si inspira optimism si speranta. Bicicleta fermecată (cartigeniale.ro)
E si treaba mea! este o carte motivationala care ar trebui citita de fiecare dintre noi, atat copil cat si adult, cu un mesaj superb. Este o carte despe constiinta sociala, despre puterea fiecaruia dintre noi de a schimba lucrurile si lumea in care traim. Daca fiecare dintre noi facem lucruri marunte in fiecare zi, vom putea transforma lumea in care traim. De multe ori le transmitem copiilor ca sunt prea mici pentru a face diverse lucruri, ca ceea ce fac este nesemnificativ, ca nu pot schimba nimic in jururl lor, ceea ce este o atitudine foarte gresita. Oamenii care au schimbat lumea si au facut diferenta au fost oameni ca toti ceilalti, doar ca au crezut in ei , si-au infrant fricile si au luat atitudine, ceea ce a facut diferenta. Ajuta-l pe copilul tau sa isi acceseze resursele si sa faca diferenta! E și treaba mea! (cartigeniale.ro)
Cercul este o poveste impresionanta despre o realitate a zilelor noastre: suferinta si dorul copiilor care raman acasa departe de parintii care muncesc in strainatate. Ei sunt lipsiti de caldura familiei, dezradacinati si isi doresc cu ardoare sa fie in bratele mamei. O carte care imbina durerea cu speranta si incurajarea ca daca iti doresti poti face orice posibil Ionut gaseste un cerc de metal si astfel incepe sa isi transforme in realitate visele. Cercul (cartigeniale.ro)
Calul nazdravan este o carte-joc, interactiva si jucausa, plina de voiosie, care da frau liber imaginatiei. De cate ori nu inventeaza mamele jocuri noi pentru copiii lor? Acestea sunt cele mai apreciate si cele care le raman in suflet. Asa se intampla si in aceasta poveste, o mamica inventeaza un nou joc, in care schimba ordinea literelor in cuvant. Astfel iau nastere noi cuvinte, unele se descompleteaza pentru a lua altele nastere. O carte care ii va ajuta pe copii sa isi imbunatateasca vocabularul si bagajul lingvistic, sa se gandeasca altfel la litere si la cuvinte si sa inceapa sa citeasca cuvinte usoare din trei litere. Calul Năzdrăvan (cartigeniale.ro)
R-mami este o carte despre mame, despre puterea lor supranaturala de a le face pe plac copiilor, dar si despre limitarile lor deoarece, nu-i asa, si ele sunt oameni. Despre copii solicitanti care isi  doresc in permanenta lucruri si despre mame care uneori obosesc sa citeasca pentru a nu stiu cata oara aceeasi poveste. Mesajul cartii este cu adevarat frumos: o mama este mult mai mult decat o persoana care are grija sa indeplineasca necesitatile copiilor, o mama e duiosie si blandete, dragoste si caldura. R-Mami (cartigeniale.ro)
Cum am devenit pantof regal este o carte amuzanta care le deschide copiilor ochii referitor la un anumit aspect: nu toti vedem lucrurile la fel, fiecare avem  o viziune diferita asupra lucrurilor in functie de proprii ochelari cu care privim lumea si acelasi eveniment este perceput diferit de fiecare persoana in parte. Este povestea Cenusaresei povestita din perspectiva pantofului. Este calatoria unui pantof prins in smoala pe treptele unui palat si despartit de fratele lui vitreg, care trece prin diverse intamplari pana cand devine pantof regal.  Cum am devenit pantof regal (cartigeniale.ro)
Acestea sunt cartile Mihaelei disponibile momentan, sper sa va bucurati si voi de ele si sa ajutam impreuna la promovarea autorilor romani contemporani.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!