In perioada 23.04-6.05 sunt in vacanta! Orice comenzi primite vor fi onorate dupa aceasta data. Multumesc de intelegere. Paste fericit!

Signatura De ce omatul este alb?

39,00 Lei 29,00 Lei
O poveste duioasă despre puterea dăruirii și despre cum dăruirea creează relații. Cu multă vreme în urmă, omătul era transparent, ca vântul. Așa că a mers la florile de pe pajiște și le-a întrebat dacă i-ar putea da câte puțin din culoarea lor. A întrebat toporașul, floarea-soarelui, trandafirul și albăstreaua, a întrebat chiar și iarba, dar nu a fost nimeni în măsură să își împarta minunata culoare cu el. Mai putin o floare mică și timidă. Puteți ghici care?

Tip: povesti ilustrate

Varsta: 3 ani

Stoc epuizat

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: 9786069461549
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

O poveste duioasă despre puterea dăruirii și despre cum dăruirea creează relații.

Cu multă vreme în urmă, omătul era transparent, ca vântul. Așa că a mers la florile de pe pajiște și le-a întrebat dacă i-ar putea da câte puțin din culoarea lor. A întrebat toporașul, floarea-soarelui, trandafirul și albăstreaua, a întrebat chiar și iarba, dar nu a fost nimeni în măsură să își împarta minunata culoare cu el. Mai putin o floare mică și timidă. Puteți ghici care?

Dialogurile scurte și pline de însemnătate, ușor de dramatizat și de pus în scenă de către părinți, grupuri de copii și educatori, le vor direcționa celor mici focusul înspre una din importantele valori formatoare de caracter: dăruirea necondiționată. Dăruirea ghiocelului îi aduce după sine recunostința, acea gratitudine care determină imensul veșmânt alb al pământului să lase micuța floare să vadă lumina încă din prima lună a primăverii și să facă din firavul ghiocel poate cel mai iubit  vestitor al anotimpului în care totul reînvie la viață. O poveste care va deschide dialoguri între cei mici și cei mari, o istorisire blândă scrisă de binecunoscutul autor austriac Heinz Janisch și transpusă vizual de o mare iubitoare a florilor: Silke Leffler.

Heinz Janisch  s-a născut în Austria în anul 1960. Operele sale dedicate copiilor au fost publicate în peste cincisprezece limbi și i-au adus numeroase recunoașteri naționale și internaționale precum: Premiul de Stat al Austriei pentru Poezie, Premiul Austriei pentru Literatură pentru Copii și Premiul Bologna Ragazzi.

Ilustratoarea  Silke Leffler este originară tot din Austria, însă profesia a purtat-o în  numeroase spații și culturi ale lumii. Cu toate că este specializată în textile, fiind cunoscută pentru designul de covoare și de lenjerii, Silke Leffler, după ce a devenit mamă a trei copii, a început să ilustreze, iar cărțile sale au fost distinse cu numeroase premii care se acordă în literatura pentru copii și tineret. Ilustrațiile sale imaginative au ca suport colajul și propun relații între obiecte puternice și foarte suave, în contrapondere. Silke Leffler este o căutătoare, o iubitoare la târgurilor de vechituri de unde își procură cel mai adesea materialele suport pentru colajele poveștilor sale.

Ilustrator: Silke Leffler

Nr. pagini: 32 pagini

Limba: romana

Autor:  Heinz Janisch

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!