In perioada 15-22 iulie sunt in vacanta! Orice comenzi primite vor fi onorate dupa aceasta data. Multumesc de intelegere.

Signatura Proiectul

47,00 Lei 35,00 Lei
Amestecând în ceașca de ceai, Iubitul conștientizează dorința de a avea un copil și i-o dezvăluie Iubitei. Întrucât nu mai făcuseră până atunci unul, cei doi „se pregătesc” pornind de la o „schiță”. Întâi, își imaginează copilul desenându-l în creion – linii și puncte, arcuri și cercuri și cârlionți. Cârlionți până în pământ. Apoi, se apucă de pictat – Iubitul și Iubita convin asupra unui bebeluș ciocolatiu cu un pic de lapte, cu ochii de un albastru cu puncte verzi ca marea. Iar în final dau formă copilul-model din lut. Curând, după acest exercițiu de imaginație, avea să li se nască și Copilașul.

Tip: povesti ilustrate

Varsta: 4 ani

Stoc epuizat

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: 9786069480472
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Lectura cărții „Proiectul”, scrisă de Brigitte Minne și ilustrată de Kaatje Vermeire, ne descoperă frânturi de emoție și valențe ale dragostei de părinte; ne revelează un mesaj cu rezonanță universală valorificând trăiri lăuntrice personale și gânduri intime nespuse.
Firul narativ surprinde, pe de o parte, stângăcia și freamătul viitorilor părinți; pe de altă parte, ne asigură de firescul pe care îl așază, în viața adulților, apariția unui copil. În această lumină, părinților li se descoperă o nouă lume – lumea dragostei sincere, necondiționată; o lume a unicității perfecte.
În plan vizual, ilustrațiile secondează derularea mesajului verbal. În sensul acesta, putem observa o desfășurare de imagini statice, anterioare nașterii Copilașului. Imaginile se dinamizează după nașterea acestuia sincronizându-se mesajului scris.
Ideea de viață, de vitalitate, de inocență, de împlinire va reieși de-acum din întreg contextul.

Ilustrator: Kaatje Vermeire

Nr. pagini: 32 pagini

Limba: romana

Autor: Brigitte Minne

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!