In perioada 23.04-6.05 sunt in vacanta! Orice comenzi primite vor fi onorate dupa aceasta data. Multumesc de intelegere. Paste fericit!

Secretul lui Milton

Secretul lui Milton
Secretul lui Milton este una dintre cele mai profunde carti de copii pe care le-am citit. Este o carte despre puterea prezentului, capcitatea de a-ti gasi resurse interioare pentru a depasi situatii dificile, despre bully si efectele acestuia asupra copiilor. Cartea va da prilejul de a discuta cu cei mici despre copii nefericiti care necajesc alti copii, despre cum se simte un copil arunci cand este abuzat la scoala si de ce trebuie sa ii protejam pe cei din jur. Cartea explica pe intelesul copiilor de ce nu este bine sa lasam gandurile negative si frica sa ne controleze mintea si despre faptul ca fericirea apartine celor ce traiesc in prezent.
Milton este un baietel fericit care traieste intr-o familie echibrata. Viata lui se zdruncina cand un baiat mai mare il necajeste la scoala. Frica i se instaleaza in suflet si incepe sa aiba cosmare noaptea imagina du-si lucruri rele care se pot intampla. Isi pierde bucuria din timpul zilei si isi modifica comportamentul, lucru observat de bunicul sau care inceasca sa afle sursa nefericirii. Cand Milton ii povesteste incidentul de la
scoala si frica ce il insoteste permanent, bunicul ii explica de ce e important sa traim in prezent si nu in viitor sau in trecut. Lucrurile pe care le
gandim se pot intampla sau nu, dar frica ne paralizeaza viata. Ii da exemplul pisicii care este foarte fericita desi e ranita in urma unui atac al unui caine in cursul diminetii, dar fericirea ei provine din faptul ca traieste in prezent.
Cartea are multe nuante si aspecte si fiecare le va filtra prin ochii proprii oprind ceea ce este important pentru el. Este o carte care se adreseaza atat copiilor cat si parintilor si pe care merita sa o aveti in biblioteca. Va fi mai bine inteleasa dupa varsta de 7-8 ani, desi poate fi citita dupa 5 ani. 
Eckhart Toole este un scriitor remarcabil care merita urmarit prin priama cartilor pentru adulti pe care le-a scris.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!